«Προσπάθησα να τους βοηθήσω, είχαν εγκαύματα», λέει ο νέος αυτόκλητος «σερίφης»

29.08.2023 / 22:24
ka 44

Ο νέος αυτόκλητος πολιτοφύλακας στον Έβρο, ο οποίος ανήρτησε βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχοντας αιχμαλωτίσει τέσσερις μετανάστες, έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Mega, το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να προσφέρει βοήθεια στους τέσσερις ανθρώπους καθώς έφεραν εγκαύματα στο σώμα τους. Μάλιστα είπε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το 112, και τελικά συνδέθηκε με Αθήνα, όπου δεν κατάφερε να τους εξηγήσει την κατάσταση.

«Ο ένας ήταν πολιτικός μηχανικός, ο άλλος ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και ο άλλος ήταν αγρότης. Ο πολιτικός μηχανικός ήταν αυτός που ήταν πάρα πολύ καμένος και ο αγρότης ήταν καμένος στο πρόσωπο και λίγο στα χέρια του, ενώ ο πολιτικός μηχανικός ήταν τσουρουφλιασμένος. Για να τα ξέρω αυτά τα πράγματα, φανταστείτε ότι κάναμε ανθρώπινη κουβέντα με τα παιδιά».

«Τίποτα άλλο δεν θέλω να δηλώσω, θα λάμψει η αλήθεια. Η δικηγόρος μου έχει αναλάβει, θα λάμψει η αλήθεια, η δικαιοσύνη ακόμα διερευνά, δεν ξέρω η άλλη πλευρά τι κάνει και ποια είναι η άλλη πλευρά γιατί μηνύσεις δεν γίνανε.

Απλά έχουν όλοι καεί να μας φάνε, έχουν πέσει επάνω μας για να μας φάνε… ‘οι κακοί φασίστες, αυτόκλητοι σερίφηδες’».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα