Πρώην παίκτης του MasterChef δηλώνει: “Φέτος το έχουν χάσει και οι κριτές”

09.03.2021 / 16:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
masterchef1-1

Με έναν ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε το φετινό κύκλο του MasterChef ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Ο νεαρός σεφ δήλωσε πως αυτό που βλέπουμε φέτος δεν είναι διαγωνισμός μαγειρικής αλλά σκληρό ριάλιτι κάνοντας μάλιστα και μερικά καυστικά σχόλια για τους συμμετέχοντες και δε δίστασε να πει πως ακόμα και οι κριτές “το έχουν χάσει”.

“Το φετινό MasterChef δεν έχει καμία σχέση με τα MasterChef του παρελθόντος. Δεν μιλάμε καθόλου για μαγειρική, μιλάμε για πολύ σκληρό reality. Φέτος και οι 22 έχουν μπει με πάρα πολύ κακή εικόνα. Για παράδειγμα, ο Ιωάννης δεν έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα δεν θα την είχα στην κουζίνα. Ο Ιωάννης παίζει πάρα πολύ κακά με τους άλλους. Το πολύ εγώ θα του έρθει μπούμερανγκ. Όταν βλέπω τον Διονύση στο παιχνίδι, μου ανεβαίνει η πίεση. Είναι δύσκολο και ο εργοδότης να σε επιλέξει μετά αν έχεις χαρακτηριστεί πολύ κακός μάγειρας. Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το λογότυπο, MasterChef δεν είναι. Ακόμα και οι κριτές έρχονται σε δύσκολη θέση να σχολιάζουν. Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο.


Είχα στείλει μήνυμα στον κ. Κουτσόπουλο, για μια συνεργασία που θα είχα αν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε και ποτέ δεν απάντησε.

Εμένα μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν “Τζώρτζη είσαι ο καλύτερος από όλους, τα λες σταράτα, είσαι αγαπητός” κι εγώ χαιρόμουν ο βλάκας. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Όταν βγήκα έξω, ένα μήνυμα καλό δεν βρήκα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στο MasterChef.

Μετά τον Άκη Πετρετζίκη ποιος έκανε επιτυχία; Ο Λάμπρος Βακιάρος που έχει μια τηλεοπτική παρουσία στους Κου Κου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης που πάει μια φορά στο τόσο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα