Πρόεδρος Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας: Στόχος μας μία ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας

07.12.2022 / 21:23
fa 22

Στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Πρόεδρος Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σαμπάνης, με αφορμή τον τραυματισμό με σφαίρα στο κεφάλι του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης.

Ο κ. Σαμπάνης, αφού αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του 16χρονου, λέγοντας πως «ένα θαύμα θα τον σώσει», στη συνέχεια τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια για να σταματήσουν οι εντάσεις που έχουν ξεκινήσει σε όλη τη χώρα.

«Πραγματικά από εχθές το βράδυ, βλέπετε σήμερα είναι ήρεμα τα πράγματα είμαστε σε διαβούλευση με τα τοπικά σωματεία να σταματήσει αυτό, δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε στην οικογένεια»,  ανέφερε αρχικά.

«Αυτή τη στιγμή εμείς ηρεμούμε τον κόσμο, να μην ξανακάνει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρουμε για την κατάσταση του παιδιού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι. Συζητάμε μία ειρηνική διαδήλωση στα δικαστήρια και προσπαθούμε να μην υπάρχουν έκτροπα»,  είπε στη συνέχεια ενώ τόνισε ότι θέλουν να αποδωθεί δικαιοσύνη και να μην «κουκουλωθεί το θέμα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα