Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτο ο κ. Πολάκης να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα. Να ζητήσει συγνώμη

14.11.2020 / 19:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
polakis

«Οι σκηνές έξω από τα νοσοκομεία είναι για τα ύποπτα κρούσματα, αλλά και για τη λήψη δειγμάτων. Θυμίζουν εικόνες εμπόλεμης ζώνης»

Με αυτά τα λόγια αναφέρεται ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος εργαζομένων ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία της Covid -19.

Σύμφωνα με τον ίδιον «αν δεν φορέσουμε μάσκες και δεν τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας και ο ιός συνεχίζεται να εξαπλώνεται σε δέκα ημέρες θα έχει ηττηθεί το σύστημα υγείας. Θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε σκηνές Ιταλίας»

Για περιστατικό με τον κ. Πολάκη έξω από ΜΕΘ χωρίς μάσκα ο κ. Γιαννάκος υπογράμμισε: «Απαράδεκτο ο κος Πολάκης να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα. Είναι και γιατρός και είναι πολύ κακό το μήνυμα που δίνει στην ελληνική κοινωνία. Απαράδεκτο. Θα πρέπει να ζητήσει μια συγνώμη!»

Επίσης ο κ. Γιαννάκος μιλώντας για τις καταγγελίες για ψεύτικα νούμερα θυμάτων υπογράμμισε ότι «δεν «βαφτίζονται» θάνατοι από κορωνοϊό! Θα ήταν δυσφήμιση αυτό για τη χώρα μας να δηλώνονται θάνατοι από κορωνοιό, ενώ δεν είναι. Αυτό προσωπικά το αποκλείω, δεν μου έχει ποτέ καταγγελθεί κάποιο τέτοιο γεγονός»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα