Προαστιακός – Ρίο: Σύσκεψη Συλλόγων για το τρένο-Ενημέρωση από Κώστα Πελετίδη

12.09.2021 / 16:36
hxopfrjgsp613ddd11950d9

Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής, στο χώρο μπροστά από τη στάση του προαστιακού στο Ρίο, σύσκεψη Συλλόγων, με την παρουσία δεκάδων κατοίκων, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τρένο.

Στη σύσκεψη μίλησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρέπει όλοι να είναι σε συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση ενόψει και της αναμενόμενης απάντησης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το θέμα της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρέπει το Υπουργείο να κάνει αποδεκτό το αίτημα του λαού της Πάτρας και των φορέων του για την υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο μέχρι το νέο Λιμάνι.

Να μη ξηλωθεί η σημερινή σιδηροδρομικής γραμμή του προαστιακού έως ότου ξεκινήσουν οι εργασίες υπογειοποίησης, γιατί με τον προαστιακό εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και επισκέπτες του Γενικού Νοσοκομείου Ρίου.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων από την πλευρά τους τόνισαν ότι θα είναι στις επάλξεις για να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα