Πρισίλα Πρίσλεϊ: Οι άγνωστες προσωπικές στιγμές της με τον Έλβις

05.09.2023 / 8:59
AP22146402120340

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την επερχόμενη βιογραφική ταινία της Σοφία Κόπολα, με τίτλο «Πρισίλα» μίλησε για τη συνάντησή της με τον Έλβις όταν εκείνος ήταν 24 και εκείνη 14.

Η νέα ταινία της Κόπολα στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jacob Elordi, 26, και Cailee Spaeny, 25, ως Έλβις και Πρισίλα αντίστοιχα, βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρίσλεϊ «Elvis and Me» (1985) και αφηγείται την ιστορία τους από τη δική της οπτική.

Η Πρισίλα αναφερόμενη στη σχέση της με τον βασιλιά της ροκ είπε ότι ο τραγουδιστής πάντα «σεβόταν» την ηλικία της και εξήγησε ότι είχαν μια άμεση σύνδεση όταν συναντήθηκαν σε μια στρατιωτική βάση στη Γερμανία επειδή ένιωθαν σαν να μπορούσαν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο.

Οι άγνωστες προσωπικές στιγμές του διάσημου ζευγαριού

«Οι άνθρωποι σκέφτονται, «Ω, είχε να κάνει με το σεξ». Όχι, δεν είχε», είπε η Πρίσλεϊ στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν έκανα σεξ μαζί του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ τρυφερός, πολύ δοτικός, αλλά σεβόταν επίσης το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών. Ήμασταν πιο ευθυγραμμισμένοι στη σκέψη και αυτή ήταν η σχέση μας».

Και συνέχισε, «Ήταν πολύ δύσκολο για τους γονείς μου να καταλάβουν ότι ο Έλβις ενδιαφερόταν τόσο για μένα και γιατί. Και πραγματικά σκέφτομαι γιατί ήμουν περισσότερο ακροατής. Ο Έλβις μου έδωσε την καρδιά του με κάθε τρόπο στη Γερμανία:μοιράστηκε τους φόβους του, τις ελπίδες του, την απώλεια της μητέρας του — την οποία ποτέ μα ποτέ δεν ξεπέρασε. Και ήμουν ο άνθρωπος που πραγματικά κάθισα εκεί για να τον ακούσω και να τον παρηγορήσω. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας»

«Αν και ήμουν 14, ήμουν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερη στη ζωή – όχι σε αριθμούς. Αυτό ήταν το αξιοσημείωτο», πρόσθεσε. Η Πρίσλεϊ εξομολογήθηκε επίσης για το πώς έβλεπε κυρίως τον Έλβις ιδιωτικά εκείνη την εποχή.

Δεν ξέρω γιατί με εμπιστεύτηκε

Η πρώην σύζυγος του μουσικού μοιράστηκε: «Δεν ήξερα γιατί με εμπιστεύτηκε τόσο πολύ, αλλά το έκανε. Και δεν είπα ποτέ, ποτέ, ποτέ σε κανέναν ότι τον έβλεπα, και αυτό ήταν ένα άλλο θέμα που του άρεσε, είναι το γεγονός ότι δεν τον παράτησα ποτέ με κανέναν τρόπο. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν στο σχολείο ότι τον έβλεπα. Έτσι, δομήσαμε μια σχέση και μετά η σχέση μας συνεχίστηκε μέχρι να φύγω εγώ».

«Δεν ήταν επειδή δεν τον αγάπησα, ήταν ο έρωτας της ζωής μου», είπε τότε η Πρίσλεϊ για τον χωρισμό της από τον καλλιτέχνη το 1972. «Ήταν ο τρόπος ζωής που ήταν τόσο δύσκολος για μένα, και νομίζω οποιαδήποτε γυναίκα θα ένιωθε έτσι. Αλλά δεν χάλασε τη σχέση μας, παραμείναμε πολύ δεμένοι. Και φυσικά, είχαμε την κόρη μας [Λίζα Μαρί] και φρόντισα να την βλέπει όλη την ώρα. Ήταν σαν να μην αφήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Η βιογραφική ταινία με άγνωστες πτυχές του ζευγαριού

Η συνιδρύτρια και πρώην πρόεδρος της Elvis Presley Enterprises, η οποία λέγεται ότι ήταν συγκινημένη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εκθείασε επίσης την ταινία της Κόπολα για τη ζωή της. «Είναι πολύ δύσκολο να καθίσεις και να δεις μια ταινία για σένα, για τη ζωή σου, για τον έρωτά σου», είπε η Πρίσλεϊ δακρυσμένη.

«Η Σοφία έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκανε οτι έπρεπε να κάνει, μιλήσαμε μερικές φορές και πραγματικά μοιράστηκα μαζί της ο,τι μπορούσα να μοιραστώ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα