Παρασκευή, 19.08.2022, 8:58 μμ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Άφησαν το παλάτι και τώρα… θησαυρίζουν

19.12.2020 / 23:20
dete-featured

Πριν μετακομίσει στη Βρετανία και εγκαταλείψει τη σύντομη αλλά και προσοδοφόρα καριέρα της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό της 5,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμα και κατά την είσοδό της στη βρετανική βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να φανταστεί, όμως, τον πλούτο που θα ήταν σε θέση να συγκεντρώσει τα επόμενα χρόνια. Και δεν υπολογίζεται σε αυτά η προσωπική περιουσία του συζύγου της, η οποία ξεπερνάει τα 32,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, απελευθερωμένοι από τα «δεσμά» των τίτλων, αλλά και τους κανόνες που διέπουν τη βασιλική ζωή το ζεύγος Μέγκαν Χάρι έχουν μετατραπεί σε μηχανές χρήματος. Σε αυτό που έχουν χαρακτηρίσει ως «ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους», το ζεύγος συνάπτει τη μία χρυσή συνεργασία μετά την άλλη, συσσωρεύοντας εκατομμύρια σαν να ήταν… πατατάκια.

Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν εξασφαλίσει 230 εκατομμύρια λίρες. Τριάντα από αυτά προέρχονται από τη νέα τους συμφωνία με το Spotify. Aνέλαβαν την παραγωγή και την παρουσίαση μίας σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify. Η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού Archewell Audio θα αναλάβει την παραγωγή διαφόρων εκπομπών για μία περίοδο αρκετών ετών που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ θα αναδεικνύει «ποικίλες οπτικές και φωνές», όπως ανέφερε το ίδιο το Spotify σε ανακοίνωσή του.

Το πρώτο podcast του Χάρι και της Μέγκαν αναμένεται να κυκλοφορήσει δωρεάν για το κοινό και άμεσα, καθώς πρόκειται για ένα εορταστικό αφιέρωμα με «ιστορίες ελπίδας και συμπόνοιας». Το ζευγάρι επίσης προέβη στη δική του ανακοίνωση. «Αυτό που αγαπάμε σχετικά με το podcasting είναι ότι θυμίζει σε όλους εμάς να πάρουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλο χωρίς κανέναν περισπασμό».

Όσοι παρακολουθούν τις προσεχτικά μεθοδευμένες κινήσεις του ζευγαριού κάνουν λόγο για μία υπερβολική βιασύνη να κεφαλαιοποιήσουν την τωρινή αναγνωρισιμότητα. Όσο περνάει ο καιρός, άλλωστε, είναι λογικό αυτή να φθίνει. Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να είναι ο ιθύνων νους της επιχείρησης αυτής. Το παλάτι αντιμετώπισε με βδελυγμία μία συμφωνία που εξασφάλισε η πρώην Δούκισσα για την προώθηση μίας μάρκας καφέ μέσω της φίλης της Όπρα Ουίνφρεϊ. Οι πληρωμένες αναρτήσεις του ζεύγους υπολογίζεται ότι μπορεί να τους αποφέρουν. Μέχρι και 81 εκ λίρες. Μία συμφωνία για συγγραφή βιβλίου σχεδόν 50 εκ λίρες. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς και την δυσθεώρητη αμοιβή που εισέπραξαν από το Netflix. Οι επικεφαλής της πλατφόρμας δεν κρύβουν τις υψηλές προσδοκίες που τρέφουν για το ζευγάρι.

Πιστεύει ότι οι παραγωγές τους θα φέρουν τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα για τη δημοφιλή πλατφόρμα. «Αυτό που θα δημιουργήσουμε θα είναι επικό – είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την συμφωνίας μας. Είναι έξυπνοι και έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Πιστεύω έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο πακέτο και πρόκειται να καλύψουμε μεγάλο φάσμα της διασκέδασης». Η συμφωνία αυτή ξεπέρασε τα 100 εκ λίρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα