Πού να δώσετε βάση στον Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

30.01.2023 / 9:35
asep-1

Ο κύβος ερρίφθη! Το ΑΣΕΠ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως οι εξετάσεις για τους χιλιάδες διορισμούς που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια θα διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου όπως αποκλειστικά είχε δημοσιοποιήσει το Proson.gr πριν ένα μήνα.Μεγάλη μερίδα των υποψηφίων έχει ξεκινήσει προετοιμασία πριν τα Χριστούγεννα ενώ χιλιάδες υποψήφιοι ξεκινούν αυτή την εβδομάδα! Σύμφωνα με το goLearn εκεί που θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βάση είναι στον αριθμητικό συλλογισμό και στις 10 ενότητες των γενικών γνώσεων!

Σύμφωνα με τις προτιμήσεις των υποψηφίων η προετοιμασία που έρχεται πρώτη σε επιλογή στην Ελλάδα είναι το ταχύρρυθμο πρόγραμμα του κορυφαίου πανεπιστημιακού φροντιστηρίου golearn το οποίο παρέχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ στους υποψήφιους.

Το μηνιαίο πρόγραμμα παρέχει στοχευμένες σημειώσεις για τις 17 ενότητες πάνω από 1200 ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους αλλά και βιντεοσκοπημένα μαθήματα ώστε ιδιαίτερα στο κομμάτι του αριθμητικού συλλογισμού να εξοικειωθούν και να γράψουν υψηλό σκορ

Με 200 ευρώ έχετε «κλειδώσει» διορισμό με εκπαίδευση εξπρές

Μετά την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας διεξαγωγή του Διαγωνισμού ΑΣΕΠ το goLearn ανακοίνωσε προς τους υποψήφιους την έναρξη της ταχύρρυθμης προετοιμασίας μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ομ. καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου.Εξ αποστάσεως και εξ ολοκλήρου ασύγχρονα ώστε μέσα σε ένα μήνα με διάβασμα όποτε μπορεί ο υποψήφιος να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα! 

Πάνω 40.000 ενήλικες κάθε χρόνο προετοιμάζονται μέσω του goLearn για Διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, πίνακες, διορισμούς και προσλήψεις στο Δημόσιο

 Η ταχύρρυθμη προετοιμασία περιλαμβάνει:

Όλη την ύλη κατευθείαν στον υποψήφιο και διαμορφωμένη ώστε να “βγαίνει” σε ένα μόνο μήνα

1200 ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω στις 17 ενότητες

Βιντεοσκοπημένα μαθήματα

Όποια απορία υπάρχει την λύνουν μέσω πλατφόρμα οι καθηγητές

Σημειώσεις και τεστ προσομοίωσης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα