Ποτό σε πλαστικό και στο πεζοδρόμιο

01.10.2023 / 8:05
fa-1-4-1

Πλαστικό ποτήρι στο χέρι, ένα κουτάκι μπύρα και άραγμα στο πεζοδρόμιο της Γεροκωστοπούλου ή στα σκαλάκια της εκεί περιοχής. Αυτή είναι η τάση που επικρατεί πλέον σε όλη την γειτονιά της Γεροκωστοπούλου και της Ηφαίστου που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια των φοιτητών και της νεολαίας της Πάτρας. Αυτή είναι η διασκέδαση της νέας φουρνιάς των 18άρηδων και των 20άρηδων. Τα μαγαζιά που ανοίγουν χωρίς τραπεζοκαθίσματα και προσφέρουν πλαστικό ποτό στο χέρι ή μπύρα ή αναψυκτικό αυξάνονται συνεχώς και είναι αυτά που κερδίζουν τους νεαρούς και τις νεαρές, έχοντας κάθε βράδυ σχεδόν κόσμο, ακόμα και τις καθημερινές.

Τα άλλα μαγαζιά με τα τραπεζάκια και τις καρέκλες έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα στις προτιμήσεις της νεολαίας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον κλάδο της εστίασης.

Επαγγελματίες που πληρώνουν προσωπικό, τέλη για την χρήση τραπεζοκαθισμάτων και τόσα ακόμα για να βλέπουν το κοινό που απευθύνονται κατά κύριο λόγο, να την βγάζει με ένα πλαστικό και ένα ποτό στο πεζοδρόμιο, ζητούν να τεθεί το θέμα υπό συζήτηση.

Μια τάση που έχει ξεκινήσει από την καραντίνα και μετά και επιβεβαιώνει κάτι που ήδη έχει διαπιστωθεί: Όσο περνούν τα χρόνια τόσο η έννοια της διασκέδασης υποβαθμίζεται από κάθε πλευρά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα