Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Ιούλιο;

08.07.2022 / 9:48
Playful couple. happy valentines day. summer vibes. family weekend. romantic date. couple in love. Skin and hair care. couple relax outdoor. Tender feeling. girl with guy in park. Beauty and fashion

Ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά στα μέσα του καλοκαιριού;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου ως τις 19. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μέχρι τις 17 διανύει το παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται σε αδυναμία στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το μήνα θα σε απασχολήσει το σπίτι και θα διευθετήσεις οικογενειακές υποθέσεις. Μπορεί να πας στο εξοχικό σου ή να φιλοξενήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει ενθουσιασμό, όμως από τις 28 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και κάποια σχέδιά σου αναθεωρούνται ή καθυστερούν. Όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσεις, έχεις ανθρώπους στο πλευρό σου που σε στηρίζουν αρκεί να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός. Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει νέα ξεκινήματα και νέους έρωτες. Με το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στις 13 μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση σου. Μετά τις 18, το κλίμα είναι πιο τρυφερό και γεμάτο αγάπη. Περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και η φλόγα του έρωτα αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον οικογενειακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών, βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει ανατροπές εκεί που δεν τις περιμένεις. Σε βοηθάει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, σου δίνει νέες ευκαιρίες. Ο Άρης βρίσκεται και αυτός στο ζώδιό σου, σου αναπτερώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Έχεις ενέργεια, βγαίνεις, παίρνεις πρωτοβουλίες, οργανώνεις διακοπές. Με τη νέα Σελήνη στις 28 κάνεις αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να μετακομίσεις, να αποκτήσεις ένα νέο συγκάτοικο ή να βρεθείς αντιμέτωπη με μια εγκυμοσύνη. Μη φοβάσαι αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν ρωγμές. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί στην πορεία να είναι πιο ενδιαφέρουσα από το αναμενόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ανάγκη να κρατήσεις αποστάσεις και να σκεφτείς όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στη ζωή σου. Ο Κρόνος κινείται ανάδρομα, σου δίνει υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ακολουθήσεις μια ρεαλιστική πορεία. Ο Δίας πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις φιλίες σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, κάνεις νέες γνωριμίες, όμως επειδή από τις 28 γυρίζει ανάδρομος, θα αναρωτηθείς αν αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή σου αξίζουν την προσοχή σου. Η νέα Σελήνη στις 28 σου υπόσχεται μια πιο ενθουσιώδη καθημερινότητα και μιλά για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Μοιράσου όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου είναι στα ύψη. Προσοχή στα μέσα του μήνα τις εξαπατήσεις. Αν είσαι μόνη, θα αυξηθούν οι ερωτικές σου επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου, λειτουργείς ήρεμα, εκλογικεύεις τα πράγματα. Με τον Άρη στηρίζεσαι σε φίλους και αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά ότι σε απασχολεί. Ως τις 17, μπορεί να κρατήσεις κρυφή την προσωπική σου ζωή, την προστατεύεις. Με την Αφροδίτη, από τις 18 στο ζώδιό σου, έχεις πιο ερωτική διάθεση, το καλοκαίρι ξεκινά. Γοητεύεις, μαγνητίζεις και έλκεις ότι επιθυμείς. Προσοχή προς το τέλος του μήνα τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τις συμπεριφορές που δεν χαρακτηρίζονται ψύχραιμες. Όμως και στις αρχές του μήνα, μια προσωπική ρήξη ή ένας χωρισμός είναι πιθανά σενάρια. Η πανσέληνος στις 13 στο απέναντι ζώδιο φέρνει ρομαντισμό και διάθεση να ασχοληθείς με την σχέση σου. Ο Δίας σου δίνει την δυνατότητα να επισημοποιήσεις μια σχέση, να συγκατοικήσεις αν η σχέση σου είναι καλή, να αποκτήσεις έναν απόγονο ή μπορεί να αλλάξεις κατοικία με το ταίρι σου για επαγγελματικούς λόγους.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και επηρεάζει τις σχέσεις σου. Κινείται ανάδρομα και σου δίνει την ευκαιρία να δεις γιατί δεν προοδεύουν οι σχέσεις σου, γιατί βαλτώνουν, τι απειλεί τη σταθερότητα και την ευημερία τους. Σκέφτεσαι έντονα την προσωπική σου ζωή και τώρα είναι η σωστή στιγμή να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου φέρνει κάτι τυχερό στη συναισθηματική σου ζωή ακόμα και αν ερωτικά σε βρίσκει εσωστρεφή. Άνοιξε τα μάτια σου στις νέες ευκαιρίες. Μπορείς να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μια φιλία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Αν η σχέση σου δεν έχει γερές βάσεις, τότε θα φανούν ρωγμές. Με την Αφροδίτη, από τις 18, θα κινείσαι μυστικά και θα προστατεύεις τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ενθαρρύνει τον σχεδιασμό των διακοπών με φίλους. Προσοχή στα μέσα του μήνα καθώς η γοητεία που ασκεί πάνω σου ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή άτομο κύρους μπορεί να είναι ψεύτικη. Η πανσέληνος στις 13 δίνει λανθασμένη εικόνα σχετικά με τις προθέσεις και τα κίνητρά του, μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 18, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Μέσα από το φιλικό σου κύκλο μπορεί ένα πρόσωπο να σε γοητεύσει ερωτικά ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση. Προς το τέλος του μήνα, προετοιμάσου για ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές, για πράγματα ασυνήθιστα και πρωτόγνωρα. Κινήσου αστραπιαία για να μην χάσεις ευκαιρίες. Μακριά από παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα είναι εκρηκτικό για τις σχέσεις σου οι οποίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα και μπορεί μια σχέση ή ένας γάμος να διαλυθούν, ειδικότερα αν αφήσεις και άλλους να εμπλακούν. Κράτα χαμηλούς τόνους καθώς περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Η Αφροδίτη, ως τις 17, σε στηρίζει και δεν σε αφήνει να λυγίσεις στα δύσκολα. Φέρνει νέους έρωτες και νέες εμπειρίες, ζεις την περιπέτεια. Η πανσέληνος στις 13 σε προβληματίζει για οικογενειακά θέματα. Μπορεί να παραμελείς την οικογένειά σου. Το τέλος του μήνα σε βρίσκει με φίλους. Φλερτάρεις, κάνεις νέες γνωριμίες και αυτά ενισχύονται με την νέα Σελήνη στις 28. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα δεν είναι και αυτό ιδιαίτερα καλό για την ερωτική σου ζωή. Μεγαλοποιείς τα πάντα και νιώθεις πως οι άλλοι σε αδικούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, το θερμόμετρο ανεβαίνει στη σχέση ή το γάμο σου. Έρχεσαι σε σύγκρουση με το ταίρι σου και βλέπεις πως σας χωρίζουν πολλά πράγματα. Όσο προχωρά ο μήνας, γίνεσαι πιο ανυπόμονη και νευρική. Θέλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει, μπορεί να προκύψει και ένας χωρισμός. Τίποτα δεν είναι σταθερό σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί μια ρήξη να είναι μονόδρομος. Ο Ερμής σε βοηθάει να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, ονειρεύεσαι ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη, από τις 18, σε κάνει ευαίσθητη, στοργική, αισθησιακή. Η πανσέληνος στις 13 σου δίνει αισιόδοξη και ρομαντική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 17 γοητεύεις, επενδύεις συναισθηματικά στο ταίρι σου και περιμένεις την ανάλογη ανταπόκριση. Αν αυτό δεν συμβεί, ξεκινούν οι εντάσεις. Ασχολήσου περισσότερα με θέματα που απασχολούν τον σύντροφό σου παρά με τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Κράτα χαμηλούς τόνους και ανάλαφρο κλίμα, μην προσπαθείς αυτό το μήνα να λύσεις διαφορές και προβλήματα. Με τον ανάδρομο Δία, από τις 28, αναθεωρείς σημαντικές αποφάσεις που έχεις πάρει για την ερωτική σου ζωή και για αγαπημένα πρόσωπα. Με τον Ερμή, από τις 26, μπορείς να πείσεις για τα πιστεύω σου με ήρεμους τόνους και πνεύμα δικαιοσύνης. Η νέα Σελήνη στις 28 είναι σωτήρια για μια σχέση που πατά σε τεντωμένο σχοινί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει εντάσεις, ανεξέλεγκτες καταστάσεις και συμπεριφορές από οικογενειακά πρόσωπα. Ζήλιες και πάθη κυριαρχούν. Είσαι αντισυμβατική και γοητεύεσαι από διαφορετικά πράγματα, νέες ιδέες και προσεγγίσεις, είσαι πιο ανοιχτόμυαλη στον έρωτα. Ο Κρόνος βέβαια σου λέει να παραμείνεις στα σίγουρα και τα δοκιμασμένα, θα το κάνεις αλλά καταπιέζεσαι και ασφυκτιάς, συμβιβάζεσαι. Παλιές πληγές και ταμπού στο γάμο σου βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσουν μια ρήξη. Ο Άρης στην πορεία σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις ερωτικά σχέδια. Έρχονται απρόσμενες αλλαγές και εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν προς το τέλος του μήνα. Θα συμβούν πράγματα που στο παρελθόν έμοιαζαν εξωπραγματικά. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο συζητάς πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου με τον σύντροφο. Η Αφροδίτη, από τις 18, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης με το άλλο σου μισό. Νιώθεις πως δεν μπορείς να κινηθείς χωρίς την έγκριση ή τη στήριξή του και αυτή η προσκόλληση δεν είναι ευχάριστη για τον άλλο. Με τον ανάδρομο Δία, από τις 28, θα κάνεις αναθεωρήσεις σχεδίων σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία ξεχειλίζεις ενέργεια και κάνεις πράγματα που σε ενθουσιάζουν. Μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση, να προγραμματίσεις ένα γάμο. Από τις 28 γυρίζει ανάδρομος και η αισιοδοξία μετριάζεται, ξεκινούν οι αναθεωρήσεις και οι καθυστερήσεις. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε περιορίζει, σε υποχρεώνει να ακολουθείς κανόνες και όρια, δοκιμάζει τις αντοχές σου και την υπομονή σου, σου ζητά να είσαι υπεύθυνη και σοβαρή, να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Ο Άρης φέρνει οικογενειακές υποχρεώσεις, μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση ή αλλαγή στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Προς το τέλος του μήνα έρχονται απρόοπτα, ανατροπές, κράτα χαμηλούς τόνους. Βιώνεις καταπιεστικές καταστάσεις και θέλεις να κάνεις την επανάστασή σου. Τα θέλω και τα πρέπει δημιουργούν εντάσεις μέσα σου. Με τον Ερμή, στο απέναντι ζώδιο από τις 20, ασχολείσαι με τη σχέση ή το γάμο σου. Η νέα Σελήνη στις 28 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, έναν νέο σύντροφο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου στήνει παγίδες και εξαπατήσεις, φέρνει παραπλανήσεις και ψέματα στον συναισθηματικό τομέα. Ο Ερμής βέβαια σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδαση. Η Αφροδίτη,από τις 18, αλλάζει τη διάθεσή σου και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και συναισθηματικά. Είσαι τρυφερή και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Γοητεύεις, μαγνητίζεις, έχεις επιτυχία στον έρωτα, διασκεδάζεις, είσαι χαρούμενη. Ένας νέος παθιασμένος έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί ή μπορεί να αναζωογονηθεί η υπάρχουσα σχέση σου. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς οι συζητήσεις μπορεί να εκτροχιαστούν. Προσοχή επίσης σε οικογενειακά θέματα και μεγαλύτερα πρόσωπα. Παρεξηγήσεις και λάθη μπορεί να συμβούν και να σου βγάλουν αναστολές και φοβίες στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα