Πώς θα είναι η μέρα σας; Τι προβλέπουν τα ζώδια 

20.12.2022 / 7:07
44c7b6_zodia_2

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ενας μίνι απολογισμός προκαλεί ξεκαθάρισμα προσώπων. Στα επαγγελματικά, σημαντικές εξελίξεις που αλλάζουν το πεδίο. Παιχνίδια με σκοπό την πίστη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες ιδέες για δική σας προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ευνοϊκές συνθήκες για να εξομαλύνετε τις δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, επενδύετε στις καλές προσωπικές σχέσεις με συναδέλφους. Απολαμβάνετε τον έρωτα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα αρχή με ερωτικό πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Περιορισμένες υποχρεώσεις βαραίνουν το ιδιαίτερό σας πρόγραμμα. Στα επαγγελματικά, επιτυχίες με σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο. Εισπράττετε αγάπη και σεβασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική δράση χωρίς δεσμεύσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αυτοσχεδιάζετε με σκοπό να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, επιτυχίες που προκαλούν το θαυμασμό. Ομορφες δράσεις και ενίσχυση των επιθυμιών με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες με έντονο φλερτ.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Στροφή στα οικογενειακά ζητήματα και επίλυση προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές συνθήκες για νέες συνεργασίες. Προσοχή στην ερωτική πλάνη, καραδοκεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με απρόοπτα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ευχάριστες ειδήσεις και συναρπαστικές συναντήσεις σάς αναζωογονούν. Στα επαγγελματικά, δέχεστε παράπονα για τις επιδόσεις σας. Συζητήσεις που προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή έλξη από νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ζητήματα του παρελθόντος ολοκληρώνονται με επιτυχία. Στα επαγγελματικά, με περίσσιο πείσμα και αντοχές πετυχαίνετε το στόχο σας. Ανακτάται τον έλεγχο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε την προσέγγιση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Νέες δραστηριότητες με σκοπό τη συναισθηματική επένδυση. Στα επαγγελματικά, αδικείστε για την αποδοτικότητα και εργατικότητά σας. Σκληρές αποφάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λάθος κινήσεις και προσεγγίσεις προκαλούν απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αποκαλύψεις που σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε για κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αβλεψίες και αστοχίες δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος. Απομακρύνεστε από τοποθετήσεις που προκαλούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απωθημένα και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δράσεις με σκοπό την ανάπτυξη στον κοινωνικό σας περίγυρο. Στα επαγγελματικά, συγκυρίες βοηθούν για την ανάδειξη των στόχων σας. Με συζητήσεις βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξαφνιάζεστε από προσέγγιση φιλικού προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Βελτιώνεται η συμπεριφορά σας χωρίς να αποτυπώνεται με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά, ακολουθείτε πιστά τις αποφάσεις τρίτων. Προετοιμάζεστε για δυσάρεστες αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διεκδικείτε έξυπνα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά σας βοηθούν στην ευχάριστη διάθεση. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε εκκρεμότητες με επιτυχία. Σκέψεις και δράσεις που σας ανανεώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα