Πώς θα ανοίξουν κομμωτήρια, μανικιούρ – πεντικιούρ και κέντρα αισθητικής

18.03.2021 / 18:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
katrin-coiffure-glyfada-hair-experts-6-885x590

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης των λοιμωξιολόγων αναμένεται να οριστεί ο χάρτης σταδιακού ανοίγματος της αγοράς αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα όπου, πρόκειται να σηκώσουν ρολά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ.

Όπως έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενα ανοίγματα της αγοράς, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής δεν θεωρούνται εστίες υπερετάδοσης του ιού, συνεπώς θα ανοίξουν με ασφάλεια.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα και θα ανοίξουν με αυστηρούς κανόνες. Όλα τα κομμωτήρια θα δέχονται μόνο ραντεβού και θα υπάρχει ελάχιστος αριθμός πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο χώρος των καταστημάτων (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ) θα αερίζεται συχνά ενώ θα είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση μάσκας.

Επόμενος στόχος είναι το άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Όπως είπαμε και νωρίτερα, αυτό θα γίνει με τη χρήση νέου πενταψήφιου αριθμού, το 13032 το οποίο θα έχει 3ωρη διάρκεια και δεν θα μπορεί ο πολίτης να στείλει νέο SMS.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα