Πως να φτιάξεις χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο

29.11.2020 / 9:39
kataskeyes1

Αφού η ιδέα ξεκίνησε απλά για την χιονισμένη σφαίρα, είπα να την τροποποιήσουμε λίγο, ώστε να μας χρησιμεύσει και ως κηροπήγιο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε τι θα χρειαστούμε για αυτή την υπέροχη πρόταση, που θα λατρέψετε όλες!

potiri

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να προμηθευτείς κολονάτα ποτήρια, με σχετικά μεγάλο στόμιο.

Για να ξεκινήσεις κόψε ένα κομμάτι χαρτόνι, ακριβώς στο μέγεθος που έχει το άνοιγμα του ποτηριού. Πολύ απλά θα πρέπει να γυρίσεις ανάποδα το ποτήρι πάνω στο χαρτόνι και να σχεδιάσεις το περίγραμμα.

kataskeyes
diakosmitika

Στη συνέχεια, βάλε μέσα στο ποτήρι μερικές κουταλιές τις σούπας τεχνητό χιόνι. Αν θέλεις μπορείς ν χρησιμοποιήσεις το glitter, είναι εξίσου εντυπωσιακό.

diy diakosmisi

Έπειτα, θα πρέπει να αγοράσεις μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που σου αρέσουν, όπως δεντράκια, ελάφια ή και Άγιο Βασίλη και να τα κολλήσεις καλά επάνω στο κυκλικό χαρτόνι που έκοψες. Επιπλέον θυμήσου να τρίψεις γύρω γύρω το χαρτόνι ώστε να γίνει κυκλικό.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να γυρίσεις ανάποδα το ποτήρι σου και να στερεώσεις επάνω του ένα κερί και το κηροπήγιο είναι έτοιμο!

kataskeyes

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για τα ποτήρια υπέροχα βαζάκια σε όποιο μέγεθος επιθυμείς.

Με την μόνη διαφορά ότι θα κολλήσεις τα διακοσμητικά στο καπάκι του βάζου που θα έχεις επιλέξει και έπειτα θα το βάψεις εξωτερικά ασημί, ώστε να ταιριάζει με την όλη ιδέα και να μην υπάρχουν αντιθέσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα