Πώς καθαρίζουν τα καλοριφέρ ρίχνοντας μέσα αυτό το διάλυμα

11.11.2020 / 15:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kalorifer-666x399

Εντάξει, κανείς δεν λατρεύει τις δουλειές καθαρισμού του σπιτιού (εκτός από την Μόνικα στα Φιλαράκια), αλλά όσο κι αν είναι μια βρόμικη δουλειά, κάποιος πρέπει να την κάνει!

Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν πώς να καθαρίσουν τα σώματα του καλοριφέρ και απλά ανέχονται την σκόνη και τις βρομιές βαθιά στο εσωτερικό τους.

Μια γυναίκα μοιράστηκε στην γνωστή πλατφόρμα TikTok ένα μοναδικό κόλπο για να καθαρίζετε τα καλοριφέρ.

Κάπου εδώ να επισημάνουμε ότι αυτό αφορά μόνο τα «παραδοσιακά» σώματα καλοριφέρ που λειτουργούν με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο και όχι τα ηλεκτρικά καλοριφέρ: αν ρίξετε κάτι υγρό μέσα σε αυτά, θα υπάρξει πρόβλημα, προφανώς!

Πάμε στο προκείμενο τώρα…

Η γυναίκα στο βίντεο αρχικά στρώνει μια πετσέτα κάτω από το καλοριφέρ και ένα σχετικά μεγάλο πλαστικό δοχείο. Εκεί μαζεύονται τα βρόμικα νερά, για… να μη γίνει χάλια το σαλόνι!

Στη συνέχεια, αναμιγνύει βραστό νερό και σκόνη πλυντηρίου σε μια κανάτα, προτού ρίξει το διάλυμα κυριολεκτικά μέσα στο καλοριφέρ, αργά-αργά, και το αφήσει να μαζευτεί στο δοχείο από κάτω.

Εάν δεν ξέρετε πόση βρομιά μαζεύεται μέσα στο καλοριφέρ, θα πάθετε πλάκα παρακολουθώντας το βίντεο. Το διάλυμα αρχικά είναι καθαρό και λευκό και καταλήγει σχεδόν… μαύρο από τη βρομιά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο!

καλοριφέρ

Πηγή: https://www.ladbible.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα