Πορτοσάλτε για Βλάχο: “Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος;”

12.02.2024 / 8:30
arisportosalte

Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (12/02) στην εκπομπή “Σήμερα” ο Άρης Πορτοσάλτε.

“Δεν ήξερα τίποτα και όταν μου το έστειλαν το βίντεο… Για αυτό έγραψα στείλτε μου το βίντεο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου. Χιούμορ με προπτροπή σε φόνο για μένα δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη. Θα πάμε ενώπιων της δικαιοσύνης. Δεν κατάλαβα. Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;

Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Θα έρθει κάποιος και θα πει “δολοφονήστε αυτόν;” Ποιος είναι αυτός; Και δε θα πάμε στη δικαιοσύνη; Πριν από ενάμιση χρόνο υπήρχε μια άλλη καλλιτέχνης που προέτρεπε “να τους φάμε”. Τώρα έχουμε αναβάθιμιση και πήγαμε στη δολοφονία. Ο σάκος συνιστά δολοφονία. Είναι ο μαύρος σάκος. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που λένε είμαι αριστερός και φαίνεται πως την ανακούφιση για την υποκριτική τους αντίληψη, τη βγάζουν σε μίσος, βία και φόνο.

Η τραγωδία για μένα είναι πως την ώρα που αυτός ο άνθρωπος προτρέπει σε φόνο, ένα κομμάτι της νεολαίας μας ψυχαγωγείται από τη δολοφονία. Κρατάνε τέμπο στον καλλιτέχνη. Ακούγεται ένας στίχος που έχει μέσα προτροπή σε φόνο. Εμείς κάνουμε πολιτική κριτική. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις ιδέες μου και τις απόψεις μου; Αν είναι να έρθει κάποιος της αριστεράς από έξω να ρωτάω” είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε ζωντανή εμφάνισή του ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Πάνος Βλάχος τραγούδησε τον στίχο “Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα