Πολυφωνική: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την «Νύχτα Μαγικιά» με τη συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή

10.07.2022 / 12:23
polifoniki

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο: «Ρυθμολογία», που οργάνωσε το ΩΔΕΙΟ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], με τον κορυφαίο δάσκαλο, πολυοργανίστα και ερευνητή της Παραδοσιακής Μουσικής, ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ, 7-9 Ιουλίου.


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του Οργανισμού, με συνολικά 15 διδακτικές ώρες και στο οποίο, εκτός του διαπρεπούς εισηγητή, μετείχαν οι μουσικοί Γιάννης Παναγιωτόπουλος- πολίτικη λύρα και Άκης Χατζημικές- κρουστά.


Το σεμινάριο οργανώθηκε από την Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου, τάξη Αστικής και Δημώδους παράδοσης [υπεύθυνος καθηγητής: Γιάννης Παναγιωτόπουλος]. Στους συμμετέχοντες, δόθηκε από τον εισηγητή σχετική βεβαίωση συμμετοχής του σεμιναρίου.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των προσκλήσεων για την μεγάλη συναυλία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»: «ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ», αφιέρωμα στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Φρούριο του Ρίου Πατρών, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εκτός του Στέφανου Κορκολή, θα μετάσχουν η σολίστ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, 10 μελής ορχήστρα, αλλά και η ΜΙΚΤΗ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός] και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου] του Οργανισμού. 

Μεγάλοι Χορηγοί: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, FERRY CENTER, Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χρυσοί Χορηγοί: ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης, DR PRINOU. Ασημένιοι χορηγοί: ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, «KALLIRROE» PATRAS BUSINESS HOTEL, εστιατόριο- καφέ μπαρ «ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ». 

Διάθεση προσκλήσεων, από τα γραφεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» [Κορίνθου 280- Γούναρη], καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr        

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα