Πολυφωνική: Με την παιδική χορωδία σε Φεστιβάλ Χορωδιών στην Κηφισιά

31.01.2023 / 13:46
ARETOUSA
   Αναχωρεί το Σάββατο για την Κηφισιά, η 60μελής ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», προκειμένου να λάβει μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς, που οργανώνει και φέτος και πάντα με εξαιρετική επιτυχία, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

   Στο Φεστιβάλ, που έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των 10 χρόνων του οργανωτή φορέα, θα λάβουν μέρος επίσης, οι Παιδικές Χορωδίες: Κηφισιάς, Βριλισίων και Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας- Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

   Η επετειακή αυτή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» [Μυρσίνης και Διονύσου] το Σάββατο το απόγευμα στις 6.00.

   Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που προσκαλείται για τρίτη φορά σε αυτό το Φεστιβάλ, θα ερμηνεύσει τα έργα: «ONCE UPON A DECEMBER», Στίχοι: LYNN AHRENS, του STEPHEN FLAHERTY, «CANTEMOS A MARIA», Παραδοσιακό, Επεξεργασία: JUAN TONY GUZMAN, «CHIM CHIM CHER –EE», από το έργο «ΜΑΡΥ POPPINS», των RICHARD M. SHERMAN & ROBERT B. SHERMAN, σε επεξεργασία: HARRY SIMEONE, «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ», του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ και «ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ», παραδοσιακό Κέρκυρας, καταγραφή- προσαρμογή: ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΥΡΙΜΗ.

    Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά. Θα συνοδεύσουν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός, ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Δ.Σ., Γιάννης Αλεξόπουλος και στελέχη της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα