Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας: Με επιτυχία η συναυλία του γυναικείου σχήματος ΕΜΜΕΛΕΙΑ

21.06.2022 / 22:33
dav

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παρελθόν Σάββατο, η συναυλία του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, η οποία έλαβε μέρος, στη 5η Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «Λίγεια»» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Γρεβενών, με τη συμμετοχή 10 χορωδιών, απ’ όλη την Ελλάδα.

   Η χορωδία ερμήνευσε έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Τσιτσάνη, με την διεύθυνση της Αλμπένας Πενκόβα, ενώ πιάνο έπαιξε η Λούση Χριστοδούλου, καθηγήτριες και οι δύο του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ». Την χορωδία συνόδευσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού

Μο Σταύρος Σολωμός και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν η 6η και η 7η συναυλία σπουδαστών του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».

Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ στις 8.30, στην αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, θα ερμηνευτούν έργα πιάνου για 4 χέρια, από σπουδαστές της Σχολής Πιάνου, τάξεων των καθηγητριών, Αρετούσας Νικολοπούλου, Λούσης Χριστοδούλου, Αλμπένας Πενκόβα και Ιωάννας Ζωγράφου.

Την Κυριακή το βράδυ την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία των σπουδαστών της Σχολής Πιάνου, των καθηγητριών, Μαρίνας Μυλωνά, Αρετούσας Νικολοπούλου, Ιωάννας Ζωγράφου και Αγγελικής Κυριακοπούλου, όπως επίσης της Σχολής Μονωδίας, τάξεως Χρύσας Πανταζοπούλου και της Σχολής Φλάουτου, τάξης Σέργιου Σοϊλέ. Η είσοδος για το κοινό και στις δύο συναυλίες θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα