Παρασκευή, 3.02.2023, 12:22 μμ

Πολύεδρο: Γιορτάζει αύριο την πολυπολιτισμική Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

25.01.2023 / 14:09
polyedro

Γιορτάζουμε στην Πάτρα και στο Πολύεδρο την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, το απόγευμα από τις 4:00μ.μ έως τις 7:00μ.μ, τα 10 χρόνια δράσεων της Φιλαναγνωσίας του οργανισμού Multicultural Children’s Book Day- U.S.

Μαζί μας οι συγγραφείς: Άννα Δενδρινού, Ιωάννα Αραμπατζή, Θάλεια Τριανταφύλλου, Παναγιώτα Σμυρλή με τις εικονογράφους Ευτυχία Στυλιανέα, Χριστίνα Δημητρακοπούλου και Αναστασία Ντόντη.
Στην παρέα μας οι συγγραφείς: Luz Anyelly Santos- Πολιτιστικός Σύλλογος “Unión Latina” ΠΑΤΡΑ και την Κολομβία, Gurpreet Kaur Gaidu από την Ινδία και Elena Novak από τη Ρωσία.


Ο οργανισμός Multicultural Children’s Book Day- U.S. εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εκπαιδευτικό & συγγραφέα Αγαθή Ρόδη τα τελευταία 4 χρόνια, όπου σε εθελοντική βάση μαζί με Έλληνες συγγραφείς γίνεται η παρουσίαση των θεματικών ενοτήτων των Παιδικών βιβλίων τους. Ο σκοπός της Πολυπολιτισμικής Ημέρας Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε Ιανουάριο είναι η γνωριμία με συγγραφείς από όλο τον κόσμο καθώς και η ανταλλαγή Πολιτισμικών στοιχείων μέσα από τις ιστορίες τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα