Πολύ τρέξιμο ο Μάκης…

10.06.2023 / 13:30
ka 20

Ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και προσκεκλημένος ομιλητής, συμμετείχε, ο Γεράσιμος Φεσσιάν, στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ατόμων με Κάκωση Σπονδυλικής Στήλης, που διεξήχθη προσφάτως στη Θεσσαλονίκη.

Του δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει την ενότητα Προσβάσιμος Τουρισμός και θέμα «Πρόσβαση στην θάλασσα και οι Συμπεριληπτικές πόλεις μέσω των Σχεδίων Αστικής Προσβασιμότητας».

Ο κ. Φεσσιάν επισήμανε την «ανάγκη να προχωρήσουν γοργά οι Δήμοι στην απορρόφηση των Εθνικών και Ευρωπαϊκών κονδυλίων που έχουν δοθεί για αυτές τις δράσεις και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να ευθυγραμμιστούν όλοι οι φορείς με την έννοια της συμπερίληψης, δίχως αποκλεισμούς».

Στο μεταξύ, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και υπεύθυνος επικοινωνίας & ΜΜΕ της Ν. Ε. Αχαΐας, Γεράσιμος Φεσσιάν, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, στην προγραμματισμένη επίσκεψη του δεύτερου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών με τον πολύ δραστήριο Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα