Πολλά «γκολ Αυγενάκη» στη Βουλή

14.12.2020 / 7:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Aygenakisss

«Ηλεκτρικό ρεύμα» χτύπησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης μόλις σηκώθηκε για να μιλήσει στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού.
Είπε τόσα πολλά ο Λευτέρης Αυγενάκης, για όσα έκαναν στο Υφυπουργείο μέσα στο 2020, που ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ζήτησαν το λόγο για να «θολώσουν» την κατάσταση. Όμως, ο Κρητικός, πρώην Γραμματέας της ΝΔ, τους έβαλε στη θέση τους. Και τον Πάνο Σκουρλέτη και -ιδιαίτερα- τον Ανδρέα Λοβέρδο, που επέμενε να ανταπαντά, χωρίς ωστόσο να λέει κάτι ουσιαστικό. Το «πινγκ πονγκ» διήρκεσε με δευτερολογίες και τριτολογίες, αλλά τα γκολ τα πέτυχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.
Ο Αυγενάκης και οι τόσο σημαντικές αθλητικές μεταρρυθμίσεις του, φανερά ενοχλούν. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά σε Λοβέρδο και Σκουρλέτη «ενοχλούνται οι φίλοι σας που αλλιώς είχαν μάθει τόσα χρόνια, αλλά εμείς είμαστε με τους πολλούς, όχι με τους λίγους». Ενοχλούνται σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ κι έχουν επιστρατεύσει τους κορυφαίους τους στη Βουλή για να την «πέφτουν» στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Παράσημο για τον Αυγενάκη και τη δουλειά του…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

.
.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα