Πολιτιστικός Οργανισμός Πάτρας: Απόηχος τηλεδιάσκεψης με προέδρους και μέλη Δ.Σ. Εκπολιτιστικών Συλλόγων της Πάτρας

22.04.2021 / 14:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tilediaskepsi1

Η πρώτη μίας σειράς προγραμματισμένων επαφών, με εκπροσώπους εκπολιτιστικών συλλόγων της Πάτρας μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη), με πρωτοβουλία της προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, Κατερίνας Γεροπαναγιώτη.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν, η στήριξη των δράσεων που προγραμματίζουν οι σύλλογοι και ο προγραμματισμός εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε γειτονιές και συνοικίες της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Στόχος είναι και φέτος, η ενίσχυση των εκδηλώσεων που σχεδιάζουν οι σύλλογοι, με καλλιτεχνικές δράσεις, όπως Θεατρικά δρώμενα, μουσικά
Να σημειωθεί ότι το κόστος για μία ακόμα φορά θα βαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του Πολιτιστικού Οργανισμού με μοναδική χρηματοδότηση από τον Δήμο, όταν την ίδια ώρα η κυβέρνηση εξακολουθεί να κωφεύει στο πάγιο αίτημα για χρηματοδότηση των δημόσιων δομών και θεσμών πολιτισμού από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αγ. Νικολάου Λεύκας Χρ. Σαλαμούρας , Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και περιχώρων Γ. Αγγελόπουλος, Αγίου Διονυσίου Γεωργία Γαλυφοπούλου, Γηροκομειού κ. Ζάγαρη, Εγλυκάδος Μιχ. Κόκκινος, Βούντενης Γιώργος Σταυρόπουλος και Αγυιάς – Τερψιθέας Γ. Μαγιάκης.
Οι επαφές με Εκπολιτιστικούς Συλλόγους θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα