Ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος για σεξ

03.02.2023 / 21:00
sex_10

Οι φήμες λένε πως όσο πιο πολύ σεξ (σε διάρκεια) κάνεις τόσο το καλύτερο. Ωστόσο οι ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα έχουν διαφορετική άποψη.Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Journal of Sexual Medicine έδειξε πως το σεξ που διαρκεί 1-2 λεπτά (μιλάμε για τη διείσδυση) θεωρείται πολύ σύντομο, ενώ το σεξ διάρκειας 10-30 λεπτά πολύ μεγάλο.

Ο ιδανικός χρόνος για σεξ, μιλώντας πάντα για τη διάρκεια της διείσδυσης, είναι τα 7-13 λεπτά, ενώ και τα 3-7 λεπτά θεωρούνται επαρκή.

Σύμφωνα με περαιτέρω έρευνες που έχουν γίνει η μέση διάρκεια του σεξ είναι 5,4 λεπτά ακόμα και αν στο μυαλό μας το έχουμε σαν κάτι που διαρκεί πολύ περισσότερο.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου χρονομέτρησε την επαφή σας για να δεις σε ποιο κομμάτι της έρευνας ταιριάζετε ως ζευγάρι. Το σημαντικό πάντως είναι, ανεξάρτητα από τις έρευνες, ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος για σεξ στη δική σας σχέση. Αν εσείς τα βρίσκετε στον συγκεκριμένο τομέα, η άποψη των επιστημόνων…περιττεύει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα