Ποια είναι η σχέση της μητέρας του Τάιλερ με την Ελλάδα

28.09.2023 / 17:04
tailer-me-mitera-tou.jpg

Στέλεχος μεγάλης ελβετικής εταιρείας της Landis+Gyr που ανάμεσα σε πολλές χώρες έχει εργοστάσιο και στην Ελλάδα είναι η μητέρα του Τάιλερ Μάκμπεθ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Ντάιαν Ρότζερς Μάκμπεθ στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει ότι είναι ανώτερο στέλεχος της εν λόγω εταρείας, πολυεθνικής, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες έξυπνων μετρητών παγκοσμίως.

Η Landis+Gyr έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα σε Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ολλανδία και στις Σκανδιναβικές χώρες ενώ διαθέτει μονάδα παραγωγής μετρητών στην Ελλάδα, στην Κόρινθο.

Πρόσφατα το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή της Landis+Gyr AG κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που την έθεσε εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας για τους έξυπνους μετρητές. Μάλιστα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις επενδυτικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και ότι αναζητεί χώρα μετεγκατάστασης του εργοστασίου της Κορίνθου.

Ποια είναι η μητέρα του Τάιλερ Μάκμπεθ

Προεκλογικά η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε ανακαλύψει το προφίλ της μητέρας του Τάιλερ και μαζί είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία για εκείνη όπως ότι ζει στο Παλμ Μπτις και ότι έχει έναν ακόμη γιο. Αγαπάει ιδιαίτερα και στηρίζει τον Τάιλερ σε κάθε του βήμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αναφερθεί πολλές φορές στον Τάιλερ Μάκμπεθ και συγκεκριμένα στη στήριξη που του παρέχει. Περιέγραψε ότι μαζί ως οικογένεια πήραν την απόφαση για να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνει ο ίδιος αυτό το νέο μεγάλο βήμα στα βαθιά της πολιτικής. Μια απόφαση που ανατρέπει τη ζωή τους καθώς πλέον θα εγκατασταθούν στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω τους τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν. Στον Τάιλερ Μάκμπεθ αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και το μεγάλο βράδυ της εκλογής του λέγοντας ότι έχει πολλά να προσφέρει και εκείνος με τη σειρά του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα