Πογέτ: «Μετά το πέναλτι και την κόκκινη ήταν… ακατόρθωτο να πάρουμε κάτι»

20.06.2023 / 8:40
Collage_Maker-20-Jun-2023-02-30-AM-3485

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο τι εικόνα αποκόμισε από το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Γαλλία στο Παρίσι.

Ο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Γαλλία – Ελλάδα (1-0) επισήμανε για:

Το ματς με τη Γαλλία: Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Γαλλία. Απίστευτο το επίπεδό τους. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήμασταν τόσο καλά τεχνικά στο α’ μέρος. Στο β’ μέρος ήμασταν κάπως καλύτερα αλλά ήρθε το πέναλτι και η κόκκινη και ήταν σαν… ακατόρθωτο να πάρουμε κάτι. Δεν μου αρέσει να χάνω.

Το τι είπε με τον Λαόθ και εάν είχε παράπονα: Όχι. Δεν είχα πρόβλημα με τους διαιτητές. Συζητήσαμε τη φάση με τον Μαυροπάνο. Σίγουρα ήταν επικίνδυνο παίξιμο αλλά ο Μαυροπάνος δεν έβλεπε τη φάση. Έκανε μία σπουδαία καριέρα ο Λαόθ και μιλούσαμε για ποδόσφαιρο και ας μην με πιστεύετε. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για αυτόν. Από τη μία τελείωσε και από την άλλη στεναχώρια.

Το εάν η Ελλάδα χρειάζεται επιθετικούς άλλων εποχών όπως τον Χαριστέα: Όχι δεν το νομίζω. Με τους πιο καλούς επιθετικούς του κόσμου η αντίπαλη ομάδα δεν έκανε τίποτα. Δεν είναι πρόβλημα οι επιθετικοί. Απλά πρέπει να δουλέψουμε στο να δίνουμε ευκαιρίες στους επιθετικούς. Οι παίκτες μας είδαν παίκτες με πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Εάν θέλουμε να πάμε στο EURO πρέπει να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιο σημαντικό ήταν το β’ μέρος. Στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα