Ποδηλατικός Πύργου: Καλές εμφανίσεις στην Πάτρα και στην Τρίπολη

27.05.2024 / 13:27
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΛΟ ΠΕΝΤΖΟΥΡΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΡΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Την περασμένη Κυριακή ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με μια σειρά εμφανίσεων σε Πάτρα και Τρίπολη έφεραν την ομάδα του Πύργου στο βάθρο.

 Χαρακτηριστικά στην πίστα καρτ Πατρών η Πυργιώτικη ομάδα ρίχτηκε στην μάχη με τους Τρύφωνα Παπαλάμπρο και Νικόλα Κοκοσιούλη και κατάφερε να αποσπάσει ένα ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση σε έναν εξαιρετικό αγώνα του Τρύφωνα Παπαλάμπρου που έδειξε δυνατός και συγκροτημένος ενώ στην 4η  θέση τερμάτισε ο Νικόλας Κοκοσιούλης στον τρίτο του μόλις αγώνα.

Την ομάδα συνόδευσε και είχε την τεχνική επιμέλεια ο Κώστας Παπαλάμπρος και  ο Γιώργος Κοκοσιούλης. Την ίδια ώρα στην Τρίπολη οι Γιώργος Κατσίρος, Καράμπαλης Γιάννης, Πεντζούρης Μάριλος, Τσίμπρης Γιάννης, Θεολόγος Αντώνης έχοντας στην τεχνική υποστήριξη τον Σάκη Μαντά παρατάχθηκαν στον 8Ο Γύρο Τρίπολης έχοντας μια ικανοποιητική εμφάνιση και καλά πλασαρίσματα.

Ποδηλατικός Πύργου: Καλές εμφανίσεις στην Πάτρα και στην Τρίπολη 3

Ο αγώνας ήταν 81 χλμ και είχε περίπου 1600 μ θετικά υψομετρικά! Μια μικρή άτυχη στιγμή για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ήταν μια πτώση του Αντώνη Θεολόγου στο επικίνδυνο κατηφορικό κομμάτι του αγώνα μετά το Χρυσοβίτσι που ευτυχώς του άφησε μικρές γρατζουνιές και τραύματα χωρίς ιδιαίτερο τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διακριθέντες Παπαλάμπρος Τρύφωνας και Κοκοσιούλης Νίκος προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας που ο Άγγελος Παπαλάμπρος –κυρίως- και ο Σάκης Μαντάς ξεκίνησαν πριν 4 περίπου χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία.

Ποδηλατικός Πύργου: Καλές εμφανίσεις στην Πάτρα και στην Τρίπολη 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα