“Πληρώνουμε τις ουρές έξω από τα πολυκαταστήματα” – Πρώτη αντίδραση των εμπόρων της Πάτρας

29.01.2021 / 19:42
ντα 3

“Πληρώνουμε τις ουρές όσων βρίσκονταν όλες αυτές τις ημέρες έξω από τα πολυκαταστήματα”.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου και του προέδρου του Κώστα Ζαφειρόπουλου, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και της επιτροπής να θέσει σε “κόκκινο” την Αχαία, εφαρμόζοντας έτσι έως τις 8 Φεβρουαρίου το click in και το click away, αλλά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα και μετά.

Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας οι αποφάσεις αυτές θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό την όποια κίνηση υπήρχε κατά την διάρκεια των εκπτώσεων και το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. “Αυτό είναι αναμενόμενο με αυτά τα περιοριστικά μέτρα.

Το ερώτημα όμως που ακόμα δεν μας έχει απαντήσει η πολιτεία είναι την οικονομική στήριξη που θα έχουμε από τη στιγμή που με δική της απόφαση για ακόμα μία φορά μας κλείνει”.

Τα πράγματα έιναι δύσκολα για τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και με αυτές τις αποφάσεις γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

“Δεν ξέρουμε πόσο άλλο θα αντέξουμε. Η τακτική του ακορντέον που φαίνεται ότι ακολουθεί η κυβέρνηση με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών μόνο ευνοική δεν είανι για μας” τονίζει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Πάντως, κοινή πεποίηθηση του εμπορικού κόσμου της Πάτρας είναι ότι τα νέα μέτρα είναι αποτέλεσμα των “ουρών” έξω από τα καταστήματα των πολυθενικών, καθώς τα μικρά μαγαζιά δεν ήταν ούτε στην διάρκεια των εκπτώσεων εστίες μετάδοσης, τηρώντας τα μέτρα και το πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα