Πλεύρης: Μεμονωμένα περιστατικά τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

10.09.2021 / 21:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 25

Στις αποκαλύψεις με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης από τη Θεσσαλονίκη. Για «μεμονωμένα περιστατικά και όχι κύκλωμα», έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας.

Σε δηλώσεις του ο Θάνος Πλεύρης στη Θεσσαλονίκη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό σχολίασε:

«Μέχρι στιγμής από την έρευνα που έχουμε κάνει αναφερόμαστε σε μεμονωμένα περιστατικά με το πιο σοβαρό να έχει να κάνει στην Καρδίτσα, όπου εκεί πραγματικά είχαν επαφές και με άλλες Υγειονομικές Περιφέρειες».

Συνεχίζοντας ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι το σύστημα βοηθάει στην ιχνηλάτηση των περιστατικών, ενώ επισήμανε ότι έχει δοθεί εντολή στις Υγειονομικές Περιφέρειες να εξετάσουν εμβολιασμούς που ξεκίνησαν μετά το μέτρο της υποχρεωτικότητας.

Απαντώντας σε ερώτηση του thesstoday.gr o Θάνος Πλεύρης επισήμανε πως «ελέγχουμε και το φαινόμενο για το αν υπάρχουν ψευδείς δηλώσεις, οι οποίες σχετίζονται με νόσηση με self test και όχι με επιβεβαίωση από μοριακό έλεγχο».

Μάλιστα, όπως τόνισε σέβεται το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να έχει τη θέση να μην εμβολιαστεί, όπως και εκείνους που τέθηκαν εκτός συστήματος Υγείας λόγω αναστολής, όμως ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να σεβαστούμε εκείνους που με εξαπάτηση του συστήματος θέλω να πάρουν το πιστοποιητικά εμβολιασμού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα