Πλαστό πιστοποιητικό νόσησης με 200 ευρώ – Πώς μια ανεμβολίαστη κατάφερε να το εξασφαλίσει (βίντεο)

06.12.2021 / 20:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 18

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA, δημοσιογράφοι με πολύ απλό τρόπο κατάφεραν να εξασφαλίσουν για λογαριασμό μιας γυναίκας πιστοποιητικό νόσησης έναντι 200 ευρώ.

Η γυναίκα κρατά στα χέρια της ένα πιστοποιητικό νόσησης από γνωστό διαγνωστικό κέντρο της Αθήνας, έχει δύο υπογραφές, λεπτομερή ανάλυση της εξέτασης και ημερομηνία.

Με μία διαφορά… η γυναίκα ουδέποτε υπεβλήθη σε μοριακό τεστ, ουδέποτε νόσησε με κορωνοϊό και ουδέποτε επισκέφτηκε το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο. Είναι ανεμβολίαστη και με 200 ευρώ συμμετέχει ελεύθερα σε όλες τις δραστηριότητες κρατώντας στα χέρια της το συγκεκριμένο πιστοποιητικό.

«Είμαι ανεμβολίαστη. Συμφώνησα να δώσω σε εσάς τα στοιχεία μου προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν όντως, μπορούμε να βγάλουμε πλαστό πιστοποιητικό. Μία εβδομάδα μετά, το είχα στα χέρια μου, μέσω mail, χωρίς να έχω η ίδια καμία επαφή με το διαγνωστικό κέντρο, χωρίς ποτέ να έχω κάνει μοριακό τεστ στο συγκεκριμένο διαγνωστικό» υπογράμμισε η ίδια.

200 ευρώ και μια εβδομάδα υπομονή χρειάστηκαν για να φτάσει το πολυπόθητο αποτέλεσμα στα χέρια της όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS. «Εγώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να δώσω σε εσάς τα στοιχεία μου, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΜΚΑ και ένα mail για να μου στείλουν το πιστοποιητικό. Εσείς δώσατε τα 200 ευρώ και προχωρήσαμε» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα