Πίσω στα 1987 – Όταν ο Αντώνης Καλογιάννης τραγουδούσε στην Πάτρα

11.02.2021 / 21:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τα 21

O Αντώνης Καλογιάννης ήταν ένας από τους τραγουδιστές που αγαπούσε η Πάτρα και το Πατρινό κοινό. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε συγκίνηση σε πολλούς Πατρινούς που είχαν μεγαλώσει με τα τραγούδια του.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του διευθυντή του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάτρας και του Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέα Ανδριόπουλου που μοιράστηκε στο facebook τα εξής:

“Ήταν 1987 όταν η αισθαντική μελωδική φωνή σου μας ταξίδευε σε ρομαντικά μονοπάτια όπως μόνο εσύ γνώριζες.

 Θυμάμαι που είχανε καθήσει στην Βοσκοπούλα πόσο σου άρεσαν οι κρέμες του Δημήτρη Νικολακόπουλου και ότι την πρώτη φορά που δοκίμασες την πορτοκαλάδα λουξ, στο κοντόχονδρο γυάλινο μπουκάλι, σου άρεσε τόσο που μου είπες και σου έφερα ένα ολόκληρο καφάσι.

Ήταν Παρασκευή 21 Αυγούστου του 1987 στα γενέθλια του φίλου σου του προέδρου και θυμάμαι την έκπληξη που του έκανες όταν τραγούδησες την αγαπημένη του Ραμόνα.

Θυμάμαι και το γλέντι μας μετά στην Αυλόπορτα του Κολλυρόπουλου με τα τραγούδια και τις καντάδες μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε και χαιρετίσματα σε όλους εκεί πάνω.

Η φωτογραφία είναι από την συναυλία του Αντώνη Καλογιάννη στο 6ο Φεστιβάλ Πάτρας, προέρχεται από το αρχείο μου και δημοσιεύτηκε στην ομάδα Patras old photos-Πάτρα,φωτογραφίες από τα περασμένα χρόνια

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα