Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν μετάνιωσα που μίλησα ανοιχτά για τη βία στον εργασιακό χώρο»

28.11.2023 / 7:46
anastasopoulou-pinrlopi

Σε εκδήλωση για την εξάλειψη κατά της βίας των γυναικών συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τη βία που βίωσε στον εργασιακό της χώρο.

«Δεν είναι ταμπού το ότι οι γυναίκες δεν εκφράζουν δημόσια αυτό που βιώνουν στον επαγγελματικό τους χώρο, φόβος είναι. Καθημερινά υπάρχουν γυναίκες, άντρες, αγόρια, και παιδιά που με πλησιάζουν για να μου ζητήσουν βοήθεια επειδή έχουν υποστεί βία.

Μην το εστιάζουμε μόνο στον δικό μας χώρο. Ο δικός μας χώρος παίρνει ούτως ή άλλως μια δημοσιότητα και για λόγους που έχουν να κάνουν με το καλλιτεχνικό κομμάτι, οπότε είναι λογικό να παίρνει μια παραπάνω διάσταση γιατί μιλάμε για ανθρώπους που μπαίνουν στα σπίτια μας μέσα από την τηλεόραση.

Συμβαίνει όμως όχι μόνο στη δουλειά μας, αλλά και στα σπίτια μας. Φυσικά και θα μίλαγα ξανά, δεν είναι καν ερώτηση για μένα αυτό, θα συνεχίσω να το κάνω και φυσικά υπάρχει ελπίδα και οποιοδήποτε μικρό λιθαράκι βάζει ο καθένας μας στην εξάλειψη της βίας είναι τεράστιο» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα