Πήγε για… πινγκ πονγκ ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος

29.02.2024 / 12:33
Κλιμάκιο προεθνικής πιγκ-πογκ Παμπελοποννησιακό Στάδιο πατρών

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες και ο ομοσπονδιακός προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Αντωνόπουλο Παναγιώτη στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. την Τρίτη το απόγευμα 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ζήκο Σωτήριο, με τον οποίο είναι και συνάδελφοι καθηγητές φυσικής αγωγής, για την λειτουργία του κλιμακίου και τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με κύρια αυτή την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων και μίνι παγκορασίδων που θα γίνει τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Ο κος Αντωνόπουλος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, δήλωσε στους αθλητές την θέλησή του για συμπαράσταση όπου και όπως δύναται στην προσπάθεια που επιδεικνύουν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του.

Πήγε για... πινγκ πονγκ ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος 2

Παράλληλα, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα ανάπτυξης και διάδοσης που επιτελείται στην πόλη από τον Οκτώβριο από την Τοπική Επιτροπή, σε συνεργασία με την τεχνική σύμβουλο της ομοσπονδίας κα Κατερίνα Βασιλογάμβρου.

Ο κος αντιπεριφερειάρχης αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Τ.Ε.Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος εν όψει συνεργασίας με την περιφέρεια,για τη διοργάνωση του προαναφερόμενου πανελληνίου πρωταθλήματος τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα