Πήγε για διακοπές και της βγήκε ξινό

17.09.2023 / 19:30
ka-3-1-1-1

Που να φανταζόταν γνωστή Πατρινή, εργαζόμενη σε χώρο εστίασης, αυτό που την περίμενε μετά την επιστροφή της από ολιγοήμερες διακοπές. Δεν της περνούσε καν από το μυαλό όταν έφτιαχνε τις βαλίτσες της για ολιγοήμερες διακοπές σε παραθαλάσσια περιοχή κοντά στο Ναύπλιο ότι θα επέστρεφε και θα της έβγαινε ξινό.

Ενώ όλα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια των διακοπών με τις φίλες της , η πολύ αγαπητή και κοινωνική 27χρονη διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στην καθημερινή της επικοινωνία, με τον μέχρι τότε, σύντροφό της επί 3 έτη. Λίγο τα τηλέφωνα που δεν σήκωνε σε συνδυασμό με την ψυχρότητα κάθε φορά που συνομιλούσαν την θορύβησαν. Μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά της και αποφάσισε να τα μαζέψει, να «χαλάσει» την παρέα και να επιστρέψει άρον-άρον δυο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

 Τι το ήθελε; Η έκπληξη που την περίμενε κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν, επιστρέφοντας στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύντροφό της, υπάλληλο σε ιδιωτική εταιρεία. Ούτε λίγο ούτε πολύ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είχε γίνει στην κυριολεξία μετακόμιση από την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο σύντροφός της.

Γυρνώντας στην πόρτα το κλειδί ήρθε αντιμέτωπη με τη «θερμή» αλήθεια, αφού μπροστά στα μάτια της είδε να εκτυλίσσονται καυτές σκηνές απείρου πάθους! Κανείς δεν την περίμενε, όπως και τη συνέχεια. Αφού έδιωξε με τις κλωτσιές την ερωμένη του συντρόφου της, έμεινε στο ίδιο σπίτι με σκοπό να το συζητήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες δε σκέφτηκε ούτε για ένα λεπτό να χωρίσει και οι δυο τους πλέον είναι πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Τελικά του συγχώρησε την απιστία…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα