ΠΓΝΠ – Οργή εργαζομένων κατά της διοίκησης – Μιλούν για καθαιρέσεις

18.02.2021 / 21:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γα 20

Οργή έχουν προκαλέσει αποφάσεις του αναπληρωτή διοικητή, Δημήτρη Μπάκου. Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον κ. Μπάκο για καθαίρεση άξιων στελεχών οι οποίοι μάλιστα οργάνωσαν κλινικές και τμήματα κορωνοϊού.

Αναλυτικά αναφέρουν: 

“Κε Αναπληρωτά Διοικητά,

Με έκπληξη διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά τις δημοκρατικές αποφάσεις σας σύμφωνα με τις οποίες “αποφασίσατε και διατάξατε” την καθαίρεση άξιων στελεχών, οι οποίες αφού οργάνωσαν κλινικές και τμήματα covιd τις διώχνετε για να φέρετε νέα πρόσωπα:

Απαιτούμε να μας πείτε: Τι προσόντα θέλετε να έχουν οι συνεργάτες σας; Πτυχία, χρόνια προϋπηρεσίας, εμπειρία, γνώση, εκπαίδευση στο εξωτερικό;

Ενημερώστε λοιπόν τον Πατραϊκό λαό για τα κριτήρια και για τις επιλογές σας. Ποιοι είναι οι άριστοι για εσάς; Γιατί όταν υποτιμάτε το προσωπικό σας θα σας υποτιμήσει σίγουρα και αυτό….

Η διοίκηση δεν ασκείται με τους αρεστούς, η διοίκηση ασκείται με τους άξιους. Οι καθαιρέσεις είναι παράνομες σύμφωνα με το Νόμο 4369: Άρθρο 30 Μεταβατικές διατάξεις, όπως διατηρήθηκε και ΙΣΧΥΕΙ με το Ν.4674/2020: 1. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου:

α) Έως την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή ειδικών διατάξεων, καθήκοντα προϊσταμένων εξακολουθούν να ασκούν οι κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου προϊστάμενοι.

β) Η θητεία των ανωτέρω προϊσταμένων λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου». Κανένας δε μπορεί να είναι πάνω από τους νόμους. Μοριοδότηση εδώ και τώρα και κρίσεις σε όλες τις θέσεις ευθύνης.

ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα