Πέτρος Φιλιππίδης: Τι έγινε στο φορτισμένο πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από τη γυναίκα του – Αντέδρασε έντονα ο ηθοποιός

04.08.2021 / 16:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
elpida-ninoy1

Το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται από την Τετάρτη, δέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Την Παρασκευή για ελάχιστα λεπτά και τη Δευτέρα για περισσότερη ώρα, ο ηθοποιός και θιασάρχης δέχθηκε την πρώτη του επίσκεψη από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Σύμφωνα με τον Alpha, η συνάντηση του ζεύγους έγινε σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Eπίσης με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Πέτρος Φιλιππίδης “λύγισε” βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πλέον έχει μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο τον οποίο μοιράζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και άλλους 18 κρατούμενους.

Αίτημα αποφυλάκισης
Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΜΠΑΜ της Κυριακής” πρόσωπα του περιβάλλοντός του τονίζουν πως έχει ήδη δοθεί εντολή στους νομικούς του συμπαραστάτες να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να βγει από τις φυλακές Τρίπολης

Αν η αποφυλάκισή του δεν γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα