Περιοδεία του Βασίλη Αϊβαλή στη Βούντενη – Πήρε τη θέρμη του κόσμου (φωτό)

30.09.2023 / 14:16
aivalis_vounteni

Ούτε η βροχή δεν πτόησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Αϊβαλή και τα στελέχη του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» που περιόδευσαν στην περιοχή της Βούντενης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, που έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους, είχε ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να του μεταφέρουν τα προβλήματα της συνοικίας.

Σημαντικό ζήτημα είναι το σχεδόν διαλυμένο οδικό δίκτυο. Χαρακτηριστική περίπτωση όταν η περιοχή έγινε ρεπορτάζ στους πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς οι γονείς πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο με τρακτέρ, δεδομένου ότι ο στρωμένος με τσιμέντο δρόμος είχε διαλυθεί και ήταν αδιάβατος.

Επίσης ζητήματα ομαλής υδροδότησης και συχνότητας δρομολογίων του ΚΤΕΛ με τον αστικό ιστό της Πάτρας, αναλύθηκαν εκτενώς.

Περιοδεία του Βασίλη Αϊβαλή στη Βούντενη - Πήρε τη θέρμη του κόσμου (φωτό) 4
Περιοδεία του Βασίλη Αϊβαλή στη Βούντενη - Πήρε τη θέρμη του κόσμου (φωτό) 5

Ο Βασίλης Αϊβαλής υπογράμμισε πως στόχος της δημοτικής παράταξης, στην οποία έχει την τιμή να είναι επικεφαλής, είναι να υπάρξει όχι μόνο αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες, αλλά και αναβάθμιση των υποβαθμισμένων συνοικιών. Που μπορεί να βρίσκονται μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας, ωστόσο, ζουν σε συνθήκες περασμένων δεκαετιών.

«Η ισόρροπη ανάπτυξη είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας ως νέα δημοτική αρχή. Δεν υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών», σημείωσε με έμφαση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Περιοδεία του Βασίλη Αϊβαλή στη Βούντενη - Πήρε τη θέρμη του κόσμου (φωτό) 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα