Περικλής Κονδυλάτος: Ο Γιώργος Κοψιδάς που πολεμούσε με μανία και ο Τριαντάφυλλος της… Δικαιοσύνης

18.03.2021 / 23:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 30

Ο Περικλής Κονδυλάτος μπορεί να αποχώρησε από το Survivor όμως συνεχίζει και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και να παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το βράδυ της Πέμπτης, μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση αφιερωμένη στον άνθρωπο που πολέμησε με μανία, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος έγραψε στην ανάρτηση του: «Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!!

Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διασημοι και μετά ως Κόκκινοι. Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμησαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρισαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε.

Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορα του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνίστηκαμε ενάντια σε εικοσαχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικοτητα μας, και αυτό μας ενώνει.

Και αυτό είναι μια δεύτερη νικη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα