Παρασκευή, 25.06.2021, 1:33 πμ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ

18.05.2021 / 15:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210518 ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Νικόλαος Δούκας συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν για τις αποζημιώσεις των παραγωγών αλλά και τον παγετό που έπληξε τις καλλιέργειες, πρόσφατα.

Πιο αναλυτικά, με την ευκαιρία της επίσκεψής του κ. Δούκα στην Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τον κ. Δούκα σχετικά με την πορεία αποζημιώσεων των πληττόμενων παραγωγών της περιοχής και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατα χαλαζόπτωση που έπληξε καλλιέργειες της Βόρειας Ηλείας, στον παγετό που επίσης απασχόλησε την περιοχή πριν λίγο καιρό, καθώς και σε άλλες καταστροφές που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα στην γεωργική παραγωγή.
Ο κ. Δούκας από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον Περιφερειάρχη ότι οι διαδικασίες αποζημιώσεων υλοποιούνται με ταχύτητα και οι πληττόμενοι παραγωγοί θα αποζημιωθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τον κ. Δούκα την πρωταρχική σημασία που έχει ο πρωτογενής τομέας για την τοπική οικονομία και κοινωνία, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών, με στόχο τον μέγιστο δυνατό συντονισμό και την καλύτερη αλληλοενημέρωση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα