Περιφέρεια Αττικής: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τους 214 υποψηφίους του συνδυασμού «Αττική Μπροστά»

31.08.2023 / 18:54
xardalias-attiki-mprosta.jpg

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, επικεφαλής της παράταξης «Αττική Μπροστά», ανακοίνωσε τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής ως περιφερειακοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

O συνδυασμός περιλαμβάνει 55 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 33 στην Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, 30 στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, 28 στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 25 στην Π.Ε. Πειραιά, 30 στη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, 10 στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής και 3 στην Π.Ε. Νήσων.

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52.5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι σε 40 Δήμους της Αττικής.

Χαρδαλιάς: Να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα
Με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 214 συμπολίτες μας που παίρνουν θέση μάχης στο συνδυασμό μας. Θέση μάχης για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέση μάχης, προπάντων, για ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών σε κάθε μια από τις 66 γειτονιές της Αττικής.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που είχαν τη διάθεση να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Όλοι μαζί θα δώσουμε την κοινή μάχη, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.

Στόχος όλων είναι να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα.

Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα