Πεντανόστιμο αρνάκι ραγού

13.10.2021 / 12:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
RAGOYA

Υλικά συνταγής
1.200 γρ. αρνάκι μπούτι
120 γρ. ελαιόλαδο
1 κιλό ντομάτες, φρέσκες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 λεμόνια
1 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτ. κρασί
1 κύβο λαχανικών
4 σκ. σκόρδο
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρέας, μέχρι να κάνει κρούστα.

Σε άλλη κατσαρόλα, σοτάρουμε το σκόρδο και ρίχνουμε στη συνέχεια το κρέας να σωοταριστούν μαζί.

Έπειτα, σβήνουμε με κρασί που έχουμε διαλύσει μέσα τον πελτέ.

Όταν το φαγητό αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε την αλεσμένη ντομάτα, το ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και λίγο από το μαϊντανό.

Τέλος, σκεπάζουμε την κατσαρόλα μέχρι να ετοιμαστεί να φαγητό μας.

Το αρνάκι ραγού είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Συμβουλές
Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τηγανητά κολοκυθάκια ή μελιτζάνες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα