Πέμυ Ζούνη: Δεν είχαν βγάλει ούτε μια σχολή, δεν είχαν εμπειρία και φαινόταν

30.09.2023 / 14:06
fa 3

Γα την… πρακτική οι δημιουργοί να διαλέγουν σε δουλειές ανθρώπους που έχουν περισσότερους followers στα social media μίλησε η Πέμυ Ζούνη στο περιοδικό Λοιπόν.

«Κάποιοι δεν είχαν βγάλει ούτε καν μια σχολή, δεν είχαν εμπειρία και αυτό φαινόταν», λέει η Πέμυ Ζούνη, που και φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς».

Σας ενοχλεί όταν βλέπετε σε σειρές ή στο θέατρο νέα παιδιά που δεν είναι ηθοποιοί;

Με στενοχωρεί όταν συμβαίνει, γιατί και τα ίδια αυτά τα παιδιά αισθάνονται άσχημα. Είναι γενικώς μια αμήχανη κατάσταση. Δεν νομίζω ότι είχα μια πραγματική εμπειρία, αλλά έβλεπα γύρω τι γινόταν και ήταν πολύ στενάχωρο. Κάποιοι δεν είχαν βγάλει ούτε καν μια σχολή, δεν είχαν εμπειρία και αυτό φαινόταν.

Κάποιοι δημιουργοί επιλέγουν ανθρώπους μέσω των social media, επειδή μετρούν πολλούς followers. Αυτό πώς το σχολιάζετε;

Είναι μια καινούργια πραγματικότητα αυτή. Ο χώρος θα τους χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές και μέχρι εκεί. Η εικόνα μετράει, εντάξει, αλλά όπως έλεγα και προηγουμένως και οι ίδιοι καταλαβαίνουν αν κάπου «κλωτσάνε». Δεν είναι εύκολο πράγμα.

Θεατρικά θα σας δούμε κάπου αυτή τη σεζόν;

Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για θέατρο, γιατί τα γυρίσματα της σειράς είναι πολύ απαιτητικά. Θα έχουμε ωστόσο μια επανάληψη της παράστασης «Ο αδερφός μου, ο Αμαντέους», για λίγα Σαββατοκύριακα, στο Μέγαρο Μουσικής. Η παράσταση πήγε πάρα πολύ καλά και θα ξαναγίνει, αλλά για λίγο, από Νοέμβριο μέχρι Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα