Παρασκευή, 14.05.2021, 3:43 πμ

Πελώνη κατά Τσίπρα: Υπόσχεται διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου

13.04.2021 / 21:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÅÉÓ ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÐÏÕÑÃÏÕÓ ÓÕÍÁÑÌÏÄÉÙÍ ÕÐÏÕÑÃÅÉÙÍ.Ó×ÅÔÉÊÁ ÌÅ ÔÏ ÐËÁÉÓÉÏ ÔÇÓ ÓÔÁÄÉÁÊÇÓ ÁÑÓÇÓ ÔÙÍ ÐÅÑÉÏÑÉÓÔÉÊÙÍ ÌÅÔÑÙÍ ÐÏÕ Å×ÏÕÍ ËÇÖÈÅÉ ËÏÃÙ ÔÏÕ COVID-19 ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ ÐÁÍÔÅËÇÓ ÓÁÉÔÁÓ

Τις ανακοιώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την ελληνική οικονομία σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη. Όπως χαρακτηριστικά είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη “σεισάχθεια” του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν», ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου».

Η κ. Πελώνη επισήμανε ότι «μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του “Μένουμε όρθιοι Ι” και “Μένουμε όρθιοι ΙΙ”» και πρόσθεσε ότι «αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων».

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει», είπε η κ. Πελώνη και κατέληξε: «Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε. Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα