Πελετίδης – Πετρόπουλος παρέλαβαν τέσσερις απινιδωτές από τον Χαράλαμπο Μπονάνο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

06.02.2023 / 14:08
DSC_3674_copy_3008x2008

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετροπουλος, παρέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τέσσερις από τους πέντε απινιδωτές, που διέθεσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Πατρέων, για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, δήλωσε: «Ο Δήμος Πατρέων, είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας που απέκτησε απινιδωτές για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Με τους απινιδωτές που μας παραχώρησε η Περιφέρεια, είμαστε πλέον υπερπλήρεις».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Ο ρόλος των απινιδωτών είναι σημαντικός για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων. Κυριολεκτικά σώζουν ζωές παντού όπου υπάρχουν και ειδικά στα γήπεδα και γενικά στους αθλητικούς χώρους, όπου οι εντάσεις είναι μεγάλες, σωματικές και συναισθηματικές».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετροπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχνεΐκων, Γιάννης Παπαχρονόπουλος, παρέλαβαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τον απινιδωτή για το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Διαγόρας» Βραχνεΐκων, Κώστας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα