Πελετίδης – Αλεξοπούλου: «Πηγαδάκι» στις κερκίδες του «Α. Πεπανός»

29.01.2022 / 19:45
01

Την περασμένη Τρίτη ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης βρέθηκε στις εξέδρες του κολυμβητηρίου «Αντώνης Πεπανός» όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών με την Ουγγαρία.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκο Γιαννόπουλο και την βουλευτή Αχαΐας της Χριστίνα Αλεξόπουλου. Μάλιστα, οι τρεις τους έκαναν και «πηγαδάκι», ωστόσο δεν καταφέραμε να μάθουμε τι συζήτησαν. Ωστόσο, όλοι αποχώρησαν από το κολυμβητήριο, χαρούμενοι για το θρίαμβο της Εθνικής Ομάδας επί της πανίσχυρης Ουγγαρίας, που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.

«Θέλουμε στην πόλη μας να γίνονται τέτοια σπουδαία αθλητικά γεγονότα όχι μόνο γιατί προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου αλλά και γιατί ωθούν την ανάπτυξη του αθλητισμού, όταν συνδυάζονται με τις αναγκαίες υλικοτεχνικές υποδομές. Είναι ο καλύτερος δρόμος πρόληψης για να μην οδηγηθούν τα παιδιά μας στις εξαρτήσεις» δήλωσε μετά τον αγώνα και έκανε κα αναφορά και στο κολυμβητήριο της Αγυιάς όπου ανέφερε: «Η πόλη μας χρειάζεται στον αρκτικό τομέα της άμεσα ένα ακόμη κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων, όπως θα είναι της Αγυιάς που έχει εξαγγελθεί και το περιμένουμε, αλλά και μια κλειστή πισίνα εκμάθησης. Επίσης το κράτος θα πρέπει να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αγωνιστική κολύμβηση αλλά θα μειώσει και τους πνιγμούς».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα