ΠΕΑΚ: Επίσημη ένταξη του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Α. Πεπανός

28.04.2021 / 11:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
0-99

Εντάχθηκε επίσημα στη δράση των επενδύσεων δημόσιων υποδομών αναβάθμισης και χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 2.157.794 ευρώ.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη ανοίγει το δρόμο για τη δρομολόγηση του σημαντικού έργου που σηματοδοτεί την αναβάθμιση της εγκατάστασης μέσω της οποίας θα προκύψουν σημαντικά ενεργειακά οφέλη που θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στην χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών από τα Σωματεία και τους αθλητές

Το αποτέλεσμα αυτό είναι το επιστέγασμα της μεθοδικής και εντατικής προσπάθειας των μηχανικών-μελών της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, υπό την εποπτεία του Προέδρου κ. Νίκου Παπαδημάτου και φυσικά με την συνεργασία και την ουσιαστική αρωγή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδημάτος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα είχε επισημάνει τα εξής:

«Η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια των εγκαταστάσεών μας αποτελεί προτεραιότητα και γι αυτό εργαστήκαμε εντατικά σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:

Η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» ,εκτός από τα προφανή οφέλη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της εγκατάστασης, γεγονός που ισοδυναμεί με περισσότερες παροχές στους αθλητές της πόλης.

Υλοποιείται έτσι ο σχεδιασμός μας αλλά και οι δεσμεύσεις μας για μία νέα εποχή λειτουργίας των εγκαταστάσεών μας, για την οποία θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, για το Περιβάλλον, τους αθλητές, τη νεολαία και τα Σωματεία της Πάτρας.

Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, για τη συνεργασία και την συμπαράστασή τους»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα