Παρασκευή, 22.10.2021, 3:52 πμ

ΠΔΕ:Ενημερωτική ημερίδα για τον «Αθλητισμό και Covid»

22.09.2021 / 15:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210922 ΜΠΟΝΑΝΟΣ

Ενημερωτική ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π. «Η Δράσις» με θέμα:

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π. «Η Δράσις» πραγματοποιεί εξ’ αποστάσεως ενημερωτική  ημερίδα (webinar) με θέμα:  «Αθλητισμός και Covid: Τα μέτρα προληπτικού ελέγχου σε Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα και Χώρους Άθλησης – Η πραγματικότητα και οι προβληματισμοί».

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 μέσω των ιστότοπων www.matchnews.gr και www.politeianews.gr και από τα socialmedia της Match Αχαΐας και Matchnews.gr (www.facebook.com/Matchnews.gr).

Θα γίνει ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της Δυτικής Ελλάδας αλλά και των αθλητών, προπονητών, αθλητικών σωματείων και ιδιοκτητών ακαδημιών γύρω από την κατάλληλη εφαρμογή των μέτρων πρόληψης με το ξεκίνημα της αθλητικής σεζόν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και την επικείμενη έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Δυτική Ελλάδα.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος δηλώνει: «Αδιαμφισβήτητα μέσα από την άθληση και την άσκηση το κάθε άτομο διαμορφώνει απόψεις, χαρακτήρα, αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, κοινωνικοποιείται. Για το λόγο αυτό είναι χρέος μας να ενισχύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε κύρια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ιδιαίτερα την εποχή αυτή που η  ανησυχία για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού εντείνεται  μετά την επικράτηση της πιο μεταδοτικής μετάλλαξης Δέλτα . Για το λόγο αυτό με ιδιαίτερη χαρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην ημερίδα αυτή αφού μόνο μέσα από την έγκυρη ενημέρωση και την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα μπορέσουμε όλοι μαζί με ασφάλεια να επανεκκινήσουμε και να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην περιοχή μας». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα