Παρασκευή, 19.08.2022, 8:35 μμ

Παύλος Πολάκης: Αίρεται η ασυλία του – Τι είπε στη Βουλή

16.12.2020 / 18:50
Äåýôåñç çìÝñá ôçò óõæÞôçóçò åðß ôùí Ðñïãñáììáôéêþí Äçëþóåùí ôçò ÊõâåñíÞóåùò óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò, ôçí ÊõñéáêÞ 21 Éïõëßïõ 2019.(EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 184 βουλευτές και κατά 109 βουλευτές.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε πυρά κατά της ΝΔ. «Νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα βάλετε τους βουλευτές να σκέφτονται αν θα μιλήσουν. Νομίζετε ότι θα μας φοβίσετε. Δεν υποστέλλουμε τη σημαία! Θα σας ρίξουμε από κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε! Και το καταλαβαίνουν και οι πιο δύσπιστοι! Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό, τον τρόπο», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, και σημείωσε: «Επειδή νομίζετε ότι με όλα αυτά θα μας τρομοκρατήσετε, το λέω και σε όλο τον κόσμο που στήριξε τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε τις τύχες της χώρας: Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον εφοβάσαι, θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι». Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, καταγγέλλοντας πρακτικές ΕΡΤ, αλλά και στον κ. Κουρτάκη, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές του καταγγελίες.

Δείτε τι είπε στην Βουλή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα