Πατρών – Πύργου: Ένας ακόμα νεκρός – Κάντε κάτι άμεσα να σωθούν ζωές – “Βολές” από Κυριακόπουλο

25.04.2021 / 10:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 10

Ενας ακόμα νεκρός προστέθηκε, στον δρόμο καρμανιόλα Πατρών-Πύργου και το γεγονός αυτό αναμένεται να φέρει αντιδράσεις από τους τοπικούς φορείς της περιοχής, αλλά και τους βουλευτές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Η δήλωση του Γιώργου Κυριακόπουλου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα είναι χαρακτηριστική: «Ενας ακόμα νεκρός προστέθηκε, στον δρόμο καρμανιόλα Πατρών-Πύργου

Ο περιορισμός της κυκλοφορίας και των διανομαρχιακών μετακινήσεων λόγω Lockdown κατάφερε να μειώσει τον αριθμό των θυμάτων σ’ έναν δρόμο μεγάλης επικινδυνότητας.

 Ένα έργο που είχε ξεκινήσει κ το έβλεπαν να εξελίσσεται κάτοικοι των δύο νομών (Αχαΐας Ηλείας) σταμάτησε με την ανεκδιήγητη απόφαση ενός υπουργού Υποδομών, που για την περιοχή μας χαρακτηρίζεται ως Υπουργός Αδιαφορίας» τονίζει και συνεχίζεται λέγοντας:

«Ένα χρόνο τώρα ο ίδιος και η κυβέρνηση αδιαφορούν αφού μπλόκαραν και ακύρωσαν κάθε δραστηριότητα, κάθε έργο, κάθε απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για μια ολόκληρη περιοχή.

 Συνεχίζουν να εμπαίζουν με ψέματα δύο νομούς και περιμένουν την απόφαση της επιτροπής Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που όλο έρχεται και ποτέ  δεν φθάνει. Είναι σίγουρο, ότι αν συνεχίζονταν τα έργα και οι παρεμβάσεις (όμοιες με εκείνες στην Πατρών-Κορίνθου), θα απέτρεπαν δυστυχήματα και θα έσωζαν ζωές συνανθρώπων μας».

«Δυστυχώς, ένας δρόμος που θα τελείωνε το 2023 δεν είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει κ πότε θα τελειώσει και φοβάμαι ότι θα θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς. Επειδή έχουν αποδειχθεί ως κόμμα ανίκανοι να τελειώνουν έργα, ας παρέμβουν έστω με κάθε τρόπο για να διασφαλίσουν τουλάχιστον καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας και μείωση της επικινδυνότητας όσο είναι εφικτό» καταλήγει ο κ. Κυριακόπουλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα