Πατρινό Καρναβάλι ολέ…

25.02.2024 / 12:30
ka-1-26

Σε ρυθμούς καρναβαλιού έχει μπει για τα καλά η Πάτρα και οι προετοιμασίες κορυφώνονται, τόσο για το καρναβάλι των μικρών που προηγείται όσο και για το καρναβάλι των μεγάλων που ακολουθεί.

Ας τα πάρουμε όμως ένα – ένα τα θέματα: Σε ότι αφορά τις προετοιμασίες των πληρωμάτων για το καρναβάλι, στις βιοτεχνίες και στα μοδιστράδικα γίνεται ένας χαμός αυτές τις μέρες. Τα πληρώματα τρέχουν για τα μέτρα και στις βιοτεχνίες ξημεροβραδιάζονται πάνω στις μηχανές.

Σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του κόσμου, όπως ήδη έχει γραφτεί στις παρελάσεις των μεγάλων θα βγουν 192 πληρώματα, ενώ στους μικρούς 120 ομάδες.

Η συμμετοχή και στις δύο παρελάσεις θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ οι στολές ξεκινούν από τα 30 με 40 ευρώ (στο καρναβάλι των μικρών) και ανεβαίνουν έως και στα 120 με 150 ευρώ.

Σε ότι έχει να κάνει με τα ξενοδοχεία στην Πάτρα υπάρχει πλέον πληρότητα για το τριήμερο του τελευταίου καρναβαλιού καθώς δεν βρίσκει κανείς δωμάτιο, ενώ και στην βραχυχρόνια μίσθωση η διαθεσιμότητα είναι ελάχιστη.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Δήμος, η Περιφέρεια και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για τα μέτρα ασφάλειας που θα πρέπει σίγουρα να παρθούν από τη στιγμή που η Πάτρα αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα