Πατρινό Καρναβάλι 2022: Εντυπωσίασαν οι αεροπτεριστές που έσκισαν τους αιθέρες με τα ακροβατικά τους – Φωτογραφίες

06.03.2022 / 21:22
13

Μετά την γλυκιά μεσημεριανή επιδρομή του σοκολατοπόλεμου στο κέντρο της πόλης από τους συλλόγους των σοκολατοριχτών, η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας φύλαγε έναν ακόμα άσσο στα θεάματα του Πατρινού Καρναβαλιού για την τελευταία Κυριακή.

Το Πατρινό Καρναβάλι έκανε επέλαση και στους αιθέρες με τα αλεξίπτωτα του Καρναβαλιού να παρελαύνουν στον ουρανό και πάνω από τη θάλασσα. Το αλεξίπτωτο βέβαια θέλει και τον καλό καιρό του. Για αυτό χτες η προγραμματισμένη σχετική δράση αναβλήθηκε για λόγους ασφάλειας. Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και από το πρωί με δοκιμαστικά αλλά κυρίως στις 4μμ στο Νότιο Πάρκο πραγματοποιήθηκε σε πλήρη εξέλιξη το Happening με αλεξίπτωτα πλαγιάς με μηχανές (ακροβατικά με παραμοτέρ), με πολύ κέφι από τον κόσμο που προσήλθε και καρναβαλική μουσική από το Μουσικό Άρμα. Η δράση διοργανώθηκε από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τη  Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας και αποτέλεσε μια θεαματική επίδειξη που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Πατρινό Καρναβάλι.

Πατρινό Καρναβάλι 2022: Εντυπωσίασαν οι αεροπτεριστές που έσκισαν τους αιθέρες με τα ακροβατικά τους - Φωτογραφίες 7
Πατρινό Καρναβάλι 2022: Εντυπωσίασαν οι αεροπτεριστές που έσκισαν τους αιθέρες με τα ακροβατικά τους - Φωτογραφίες 8

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε χαρταετούς στον ουρανό κάθε χρόνο την Καθαρή Δευτέρα. Όμως το Πατρινό Καρναβάλι δεν περιμένει. Έφερε τα αλεξίπτωτα πλαγιάς ψηλά από σήμερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα